Türkiye’nin en güzel sitesi olan İhlas Marmara Evleri 1 sitesimizde 7 ayrı yaş kategorisinde toplam 120 yarışmacının yarıştığı bisiklet yarışması yapıldı. Çok sayıda site sakininin de seyirci olarak katıldığı etkinlik bir şölen havasında geçti.
Yarışma öncesi Site Başkanımız Mahmut Küçükdoğan yaptığı konuşmada salgının etkilerinin azalması ile ertelenen, bekletilen bütün etkinlikleri peşpeşe yapacaklarını, bunda amaçlarının hem salgının getirdiği sosyal problemleri gidermek ve hem de özellikle gençlerin istikbaline olumlu katkılar yapacak sportif, kültürel kazanımlar katmak olduğunu söyledi.
Gençleri yeni kurulan Marmara Evleri Bisiklet Kulübüne katılmaya davet eden Küçükdoğan, Bisiklet Federasyonunun düzenlediği yarışlara katılacak lisanslı bisiklet sporcuları yetiştirmeyi amaçladıklarını ve bundan sonraki ilk hedeflerinin Okçuluk Kulübü kurmak ve site gençleri arasında okçuluk yarışma etkinliği yapmak olduğunu bildirdi.
Bisiklet Kulübünün kurucusu ve antrenörü Ensar Efendioğlu ile kayıt için (05443416161) görüşülebilir.
Okçuluk için ayrı bir kulüp kurulmayacak, sitemizdeki İhlas Koleji Spor Kulübü Okçuluk Branşına 8 yaş üstü bütün site sakinlerimiz kayıt yaptırabilecek. (Sadık Özaydın 05054682884) İleriki aylarda okçuluk eğitimi almış site sakinlerimiz arasında okçuluk yarışma etkinliği düzenlenecek.